Πολιτική επιστροφών & αλλαγών

Αγαπητέ πελάτη, έκανες μια άτυχη επιλογή; Κάτι δεν πήγε καλά στην αγορά σου;
Ως πελάτης διατηρείτε το δικαίωμα υπαναχώρησης και έχετε προθεσμία δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψετε το προϊόν.

Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από το σχετικό αποδεικτικό συναλλαγής.
(Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή Τιμολόγιο – Δελτίο Αποστολής) Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί (αφαίρεση προστατευτικής ζελατίνας) ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.
Επίσης επιστροφές / αλλαγές δεν γίνονται δεκτές για προϊόντα που δεν φέρουν ταινία ασφαλείας (lipgloss, mascara, lipliner, eyeliner, βερνίκια νυχιών και γενικότερα είδη που έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα) για λόγους υγιεινής και προστασίας της υγείας.

Ο πελάτης οφείλει να μας ενημερώσει σχετικά  την απόφαση υπαναχώρησης από την σύμβαση εντός 14 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων του. Η πιο καλή επιλογή είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω mail στην διεύθυνση  info@masteloscosmetics.gr ή τηλεφωνικά στο 27210-94949.
Επιστροφή των χρημάτων δεν γίνεται. Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε προϊόντα τα οποία παρουσίασαν πρόβλημα στη λειτουργία τους και καλύπτονται από εγγύηση από το masteloscosmetics.gr, τότε επιστρέφεται το προϊόν και το τμήμα υποστήριξης του masteloscosmetics.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας ενημερώσει, σχετικά με την πορεία επισκευής του συγκεκριμένου προϊόντος ή και την αντικατάσταση του – αν αυτό δεν επισκευάζεται. Τα ανωτέρω δεν ισχύουν στην περίπτωση που το προβληματικό προϊόν καλύπτεται από εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή αντιπρόσωπο του. Σε κάθε περίπτωση πριν από την επιστροφή προϊόντων για οποιοδήποτε λόγο, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

Ο πελάτης μπορεί  να επιλέξει:
Την επιστροφή του προϊόντος & αλλαγή του με ένα άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.
Σε αυτήν την περίπτωση, το κόστος αποστολής φτάνει στα 6€ καθώς χρεώνονται 3€ για την αποστολή του νέου δέματος και άλλα 3€ για την παραλαβή του παλιού και επιστροφή στην έδρα μας.