ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών χωρίς κανένα απολύτως κόστος. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν.

Βασική προϋπόθεση για την επιστροφή του προϊόντος είναι να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, στην αρχική του συσκευασία και να μην έχει επέλθει καμία φθορά σε αυτό. Προϊόντα που στέλνονται χωρίς εξωτερική συσκευασία που να προστατεύει το επίσημο κουτί του προϊόντος αλλά και το ίδιο το προϊόν, δεν θα γίνονται δεκτά από την εταιρία μας και θα επιστρέφονται πίσω στον πελάτη.

Επίσης, να υπάρχει και η απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο αγοράς.

Οι αλλαγές γίνονται πάντα με βάση τις τρέχουσες τιμές.

H επιστροφή χρημάτων θα γίνει αποκλειστικά μέσω Εθνικής Τράπεζας.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να σας αποσταλεί νέο προϊόν προς αντικατάσταση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την έμπειρη ομάδα μας για την πραγματοποίηση νέας παραγγελίας.

Επιστρέφετε το προϊόν με ACS ή SPEEDEX με δικά μας έξοδα και μόλις παραλάβουμε το δέμα σας, αποστέλλεται η αλλαγή σας με χρέωση 5€ αντικαταβολή. Σε περίπτωση που θέλετε να προβείτε σε 2η αλλαγή υπάρχει η επιβάρυνση των 6€.

Επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα της ACS ή SPEEDEX της περιοχής σας ή καλέστε το πλησιέστερο κατάστημα να έρθει να παραλάβει το δέμα από το χώρο σας.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Η επιστροφή χρημάτων ακολουθείται στις παρακάτω περιπτώσεις:

  • Ο καταναλωτής μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης 14ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας του και να ζητήσει επιστροφή χρημάτων. Επιστρέφεται εξολοκλήρου το ποσό της παραγγελίας. Η επιστροφή θα πραγματοποιείται εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση εάν δεν λάβουμε τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους. Η κατάθεση θα γίνεται στον τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδεικνύει ο πελάτης.
    (Συνεργαζόμενες τράπεζες : Εθνική Τράπεζα) . Ο πελάτης θα επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος, που είναι 5,00€.
  • Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και κατάσταση που είχε κατά την παραλαβή από τον πελάτη. (όπως είχε κατά το χρόνο της παράδοσης στον πελάτη) και να μην έχει υποστεί φθορές ή άλλα ελαττώματα.
  • Προϊόντα που στέλνονται χωρίς εξωτερική συσκευασία που να προστατεύει το επίσημο κουτί του προϊόντος αλλά και το ίδιο το προϊόν, δεν θα γίνονται δεκτά από την εταιρία μας και θα επιστρέφονται πίσω στον πελάτη.
  • Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από τα αντίστοιχα παραστατικά που ο πελάτης έλαβε κατά την παραλαβή του (απόδειξη, τιμολόγιο).

 

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Όλα τα προϊόντα του masteloscosmetics.gr είναι 100% ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ. Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με τις επίσημες αντιπροσωπείες του κάθε οίκου και εταιρείας καθώς όλα μας τα προϊόντα συνοδεύονται από καρτελάκι γνησιότητας.

Οι συσκευασίες τους είναι οι γνήσιες, αρχικές συσκευασίες κατασκευαστριών εταιριών.

Συνεπώς, σας εγγυόμαστε για την αυθεντικότητα του κάθε προϊόντος που αγοράζετε από το e-shop μας.