Τρόποι πληρωμής

Η εξόφληση των παραγγελιών μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

1. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Προκειμένου να ολοκληρώσετε την αγορά σας πληρώνοντας μέσω πιστωτικής κάρτας, οδηγείστε στον ασφαλή ιστοχώρο της Εθνικής Τράπεζας, όπου και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποστέλλονται πίσω στο κατάστημα. Τέλος, η συναλλαγή σας και τα προσωπικά σας στοιχεία διασφαλίζονται από την Εθνική Τράπεζα.

2. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μπορείτε να κάνετε την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας.

IBAN: GR83 0110 2200 0000 2204 4070 245 

Δικαιούχος: Φ ΕΥΣΤΡ. ΜΑΣΤΕΛΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ.

Το ποσό που εισπράττεται στον λογαριασμό του masteloscosmetics θα πρέπει να αντιστοιχεί στο ακριβές αντίτιμο της παραγγελίας σας. Τυχόν τραπεζικά έξοδα θα πρέπει να καλύπτονται από τον πελάτη.

Στην αιτιολογία κατάθεση/μεταφορά συμπληρώνετε τον αριθμό της παραγγελίας σας . Μόλις ολοκληρώσετε την κατάθεση/μεταφορά θα πρέπει να μας αποστείλετε το αποδεικτικό της συναλλαγής σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@mastoloscosmetics.gr .

Η παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας.
Αυτό μπορεί να διαρκέσει έως 2 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τη διαδικασία της τράπεζας.

Σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης της πληρωμής εντός του χρονικού διαστήματος 5 εργάσιμων ημερών τότε η παραγγελία σας θα πρέπει δυστυχώς να ακυρωθεί.

3. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Τα προϊόντα έρχονται στη διεύθυνσή σας με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο τη στιγμή της παραλαβής με επιπλέον χρέωση 2,5€